ENTRAR

E-mail o contraseña incorrectes.
Prova de nou o prem a Recordar claus d’accés.

1. REGISTRAR-SE | 2. CREAR ESDEVENIMENT
Accepto la política de privacitat i condicions d’ús

|
Inscripcions no disponibles

Les inscripcions per aquest esdeveniment ja han finalitzat.

Inscripcions no disponibles

Les inscripcions per aquest esdeveniment ja han finalitzat.

CURSA PER LA INTEGRACIÓ

Diumenge, 28 Novembre 2021 · 10:00h - 12:00h

Pavelló Olímpic Municipal de Reus

inscriure’m

L’Associació Supera't de persones amb Trastorn de l'Espectre Autista i les seves famílies de Reus per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb aquest trastorn del neurodesenvolupament i les seves famílies. Així com de tot el seu entorn (família,escola,feina,societat en general...) donant a conèixer aquesta condició de vida per tal d'aconseguir una normalització i plena inclusió a la societat. Ajudant d'aquesta manera a superar les dificultats en que es puguin trobar en el seu dia a dia on hi tenen una superació i lluita constant.

El Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) és un trastorn del neurodesenvolupament que interfereix en la intercomunicació i la interrelació. Es crea en els 30 primers mesos de vida i dona lloc a un deteriorament del desenvolupament emocional i cognitiu. El TEA es caracteritza per presentar dificultats amb intensitats diferents, que poden existir tant per excés com per defecte en les àrees de relació social, comunicació així com l'aparició de comportaments restringits i repetitius.

Per tal de poder fer realitat el nostre projecte realitzem diferents xerrades,tallers,formacions,activitats culturals i esportives una de les quals serà la Primera cursa per a la Integració.

La Primera Cursa per a la Integració serà una cursa on persones de totes les edats amb i sense discapacitat podran gaudir plegats en una jornada esportiva, familiar i festiva on l'important serà passar una bona estona essent un exemple d'integració i inclusió per a tothom, així com de superació constant. 
L'activitat està inclosa dins el programa del Dia Internacional de les Persones amb disCapacitat organitzada per l'Associació Supera't i la Regidoria d'Esports i Reus Esport i Lleure, amb el suport de Benestar Social de Reus. Es realitzarà el diumenge dia 28 de novembre de 10h-12h al carrer Mallorca de Reus (davant el Pavelló Municipal de Reus).
Us hi esperem!

Data i Hora

Diumenge, 28 Novembre 2021

10:00h - 12:00h

Lloc

Pavelló Olímpic Municipal de Reus

Carrer Mallorca 1, 43205

Veure mapa

Afegir al meu calendari

inscriure’m

Comparteix amb els teus amics