Les cookies ens ajuden a oferir els nostres serveis. A l'utilitzar-los, acceptes les cookies. Més informació OK

ENTRAR

E-mail o contraseña incorrectes.
Prova de nou o prem a Recordar claus d’accés.

1. REGISTRAR-SE | 2. CREAR ESDEVENIMENT
Accepto la política de privacitat i condicions d’ús

|
Inscripcions no disponibles

Les inscripcions per aquest esdeveniment ja han finalitzat.

Inscripcions no disponibles

Les inscripcions per aquest esdeveniment ja han finalitzat.

Ed Hack Reus

Divendres, 22 Octubre 2021 - Dissabte, 23 Octubre 2021 · 17:00h - 21:00h

Cal Massó

Gratuïta

inscriure’m

Donar resposta als reptes socials, educatius i culturals és una responsabilitat de tots i totes i fer-ho des de la col·laboració, l’intercanvi de sabers i experteses enfocades a l’acció esdevé un format idoni per arribar a oferir noves solucions, i transformar les idees en projectes que siguin beneficiosos per a la comunitat. Amb aquest propòsit, sorgeix el projecte EDhack Reus per fer de la ciutat un laboratori creatiu, que sigui un motor impulsor de noves solucions que generin més i millors oportunitats socials i educatives.

Quin és el repte.
El repte que proposem abordar és com transformem l’espai públic en un entorn d’oci, cultural i d’aprenentatge atractiu pel joves de la ciutat. Entenem com a espai públic no només l’entorn urbà sinó tot el conjunt d’activitats que es desenvolupen a la ciutat i l’oci com a cultura, participació, educació, inclusió i salut.

Què és una EDhack?
Un EDhack és un laboratori social, educatiu i comunitari de transformació social origen de canvi, de noves aliances entre persones i entitats de la comunitat: és la guspira que genera noves relacions dona forma a les solucions pensades per fer front als reptes d’una comunitat. És un espai per a generar idees i projectes des de la col·laboració, on els participants complementen experteses per a crear solucions a reptes educatius en un sentit ampli ( feminismes, sostenibilitat, educació al llarg de la vida, cultura, etc.).

EDhack Reus sorgeix de la col·laboració entre l’Ajuntament de Reus, la Fundació Jaume Bofill i la Diputació de Tarragona.

Més informació a https://reus.edhack.cat/
Bases participants.
Data i Hora

Divendres, 22 Octubre 2021 - Dissabte, 23 Octubre 2021

17:00h - 21:00h

Lloc

Cal Massó

Pròsper de Bofarull, 7, 43202

Veure mapa

Preu

Gratuïta

Afegir al meu calendari

inscriure’m

Comparteix amb els teus amics