ENTRAR

E-mail o contraseña incorrectes.
Prova de nou o prem a Recordar claus d’accés.

1. REGISTRAR-SE | 2. CREAR ESDEVENIMENT
Accepto la política de privacitat i condicions d’ús

+
Rebre notificació
Inscripcions no disponibles

Les inscripcions per aquest esdeveniment ja han finalitzat.

Inscripcions no disponibles

Les inscripcions per aquest esdeveniment ja han finalitzat.

Patis oberts dinamitzats escola Font del Lleó. JUNY

· 09:30h - 13:30h

Escola Font del Lleó

Gratuïta

reservar plaça

Patis oberts dinamitzats (NEE), és un projecte de dinamització de 2 patis de les escoles de Reus, acollint a infants de 3 a 16 anys d'arreu del municipi, tot duent a terme activitats de lleure socioeducatiu i de qualitat. Es faran activitats dirigides com jocs, manualitats, dinàmiques, tallers... I temps lliure de qualitat oferint recursos materials per fer-ho possible.

És un servei de cura puntual, per facilitar a les famílies el temps de conciliació familiar durant dissabtes de període lectiu, setmana santa i vacances de nadal. 

És un servei gratuït, hi haurà 10 places per cada franja horària, i en cas de més demanda de les places ofertades es garantirà la plaça dels col·lectius prioritaris dictats per la resolució de temps per cures.


Les inscripcions seran per sessió de 9:30h a 13:30h.

L'infant ha de venir acompanyat de l'adult responsable, ja que haurà de signar la documentació autoritzant l'accés al servei.
Poden portar: aigua, roba còmode, i esmorzar.


Hi ha una limitació de 2 sessions (8 hores d'atenció mensual) de sol·licitud prèvia, per participant cada mes. 

Si es sol·liciten places en excés, s'anul·larà la reserva, se us notificarà, i se us demanarà que torneu a realitzar la inscripció correctament si resten places disponibles.


En cas de places restants es podrà realitzar la inscripció in situ a l'escola, per tant si voleu sol·licitar més d'aquests 4 torns permesos de reserva prèvia podeu presentar-vos a l'escola per saber si resten places disponibles.

Les inscripcions per aquesta plataforma es tanquen al finalitzar les existències o a les 11:00h del divendres anterior

En cas d'anul·lació de reserva, envia un correu electrònic notificant-ho a: tempspercures@reus.cat , amb la màxima antelació possible. Per qualsevol dubte podeu trucar els divendres de 9:00h a 11:00h al +34 617349910 

Normes d'ús:

  • Passats 15 minuts de l'inici del torn, si no s'ha ocupat la plaça reservada, perdrà el dret d'accés i aquesta plaça quedarà disponible per un altre infant que vulgui realitzar la inscripció in situ.
  • Si es falta a 2 torns sense previ avís, s'anul·laran la resta de places sol·licitades als següents torns.
  • Si es sol·liciten places en excés, s'anul·larà la reserva, se us notificarà, i se us demanarà que torneu a realitzar la inscripció correctament.

Hora

09:30h - 13:30h

Lloc

Escola Font del Lleó

C. de Badalona, 15, 43202

Veure mapa

Preu

Gratuïta

Afegir al meu calendari

reservar plaça

Comparteix amb els teus amics